Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona recupera les activitats gimnàstiques per a la Gent Gran

Badalona recupera les activitats gimnàstiques per a la Gent Gran.

Organitzades per l’Ajuntament tindran lloc a l’aire lliure i en espais pròxims als casals per facilitar la participació

Tornen les activitats gimnàstiques per a la Gent Gran organitzades per l’Ajuntament en col·laboració amb els diferents casals de Badalona. Totes les activitats per aquest nou curs 2021-2022 es portaran a terme a l’aire lliure, en grups reduïts de fins a 25 persones i seguint totes les normes de prevenció sanitària que estableixin les autoritats en cada moment.

Per facilitar l’assistència al nombre més elevat de persones, les activitats es fan en espais pròxims als casals, lloc en el qual s’han de fer les inscripcions.

La regidora de l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania, Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, Florència Badia, ha animat a participar en aquesta activitat perquè: “és fonamental promoure el benestar físic i emocional de la gent gran de la ciutat, fomentant, a més, les relacions interpersonals i evitant l’aïllament i la soledat no desitjada”.

Mentre els casals de gent gran han hagut d’estar tancats, l’Ajuntament va promoure passejades organitzades per a la Gent Gran per diferents punts de la ciutat per tal d’afavorir l’exercici saludable i les relacions socials amb el manteniment de les mesures sanitàries recomanades.

Les activitats gimnàstiques per al curs 2021-2022 començaran a partir del pròxim dilluns, 20 de setembre. Per a més informació sobre l’activitat es pot trucar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al telèfon del Servei de Gent Gran 93 483 29 71, al correu electrònic gentgran@badalona.cat o a través dels diferents casals.

Badalona, 16 de setembre de 2021