Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull aquest cap de setmana la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour

Badalona acull aquest cap de setmana la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour.

Els partits es disputaran a dues pistes situades a la platja del Pont del Petroli i finalitzaran a partir de les 18 hores del diumenge amb les finals femenina i masculina

Badalona serà l’escenari aquest cap de setmana de les finals femenines i masculines del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour. La competició es disputarà a la platja del Pont del Petroli.

A la final de Badalona hi han arribat les 16 millors parelles de la temporada, 8 femenines i 8 masculines, després de disputar-se les proves puntuables que han tingut lloc a Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Torredembarra, Tarragona, Cunit, Cambrils i Empuriabrava.

Dissabte i diumenge es jugaran els partits des de les 10 fins a les 20 hores als dos camps de jocs habilitats a la sorra de la platja del Pont del Petroli. A partir de les 18 hores del diumenge 29 es jugaran les finals. Primer es disputarà la femenina i després la masculina. El lliurament de premis està previst a les 19.30 hores. Els partits de la pista central es podran veure a l’streaming de la Federació Catalana de Voleibol a través del seu canal de Youtube (@voleicatala), i les grans finals es podran veure a través de la web del canal Esport3.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que: “per a la ciutat és un orgull acollir aquesta gran final, a la vegada que és una nova oportunitat per mostrar els atractius d’una platja i d’una façana marítima que Badalona ha recuperat per a satisfacció dels badalonins i badalonines i per a tots els visitants”.

L’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol seguiran els protocols que marquin en cada moment les autoritats competents i vetllaran per un compliment estricte de totes les mesures de prevenció i protecció davant la pandèmia de la COVID-19 per a garantir una competició segura tant als esportistes com als organitzadors.

Badalona, 26 d’agost de 2021