Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona fa un operatiu de neteja al barri de Sant Roc i recull 2.500 quilos de residus

L’Ajuntament de Badalona fa un operatiu de neteja al barri de Sant Roc i recull 2.500 quilos de residus.

Entre els materials que s’han aplegat hi havia trastos de tota mena, bicicletes, carros de supermercat, fustes i altres materials de construcció

L’Ajuntament de Badalona ha fet aquest dijous al matí un operatiu de neteja al barri de Sant Roc en què s’han recollit 2.500 quilos de residus. Entre els materials que s’han aplegat hi havia trastos de tota mena, bicicletes, carros de supermercat, fustes i altres materials de construcció. En l’operatiu, que s’ha dut a terme entre les 7.30 i les 9.30 hores, ha participat una unitat de neteja formada per tres operaris i s’ha fet servir un camió de caixa oberta per apilar el material recollit.

L’alcalde accidental de Badalona, Daniel Gràcia, ha destacat “la bona feina dels operaris i el servei de neteja de la ciutat, que treballen diàriament per mantenir els carrers en bon estat”. Gràcia ha explicat que “des del govern seguirem treballant per donar el millor servei possible als veïns i veïnes, però també necessitem la seva col·laboració per evitar que s’hagin de fer operatius d’aquesta magnitud causats per l’acumulació de grans residus al carrer”.

Badalona, 5 d’agost de 2021