Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona i la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses treballaran conjuntament en la difusió de la iniciativa ‘#JoEmCorono’

L’Ajuntament de Badalona i la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses treballaran conjuntament en la difusió de la iniciativa ‘#JoEmCorono’.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol s’ha reunit amb el doctor Bonaventura Clotet per mostrar el suport de l’Ajuntament a aquesta campanya solidària d’investigació sobre la Covid-19 i per treballar en un projecte comú que començarà a partir del mes de setembre

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha reunit aquest dijous al matí amb el doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol i president de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, per mostrar el suport de l’Ajuntament de Badalona a la iniciativa ‘#JoEmCorono’ i acordar les línies de treball conjunt que es desenvoluparan per a fer difusió d’aquesta campanya. A més, l’alcalde i el doctor Clotet s’han emplaçat a mantenir el contacte durant les pròximes setmanes per començar a treballar en un projecte comú a partir del mes de setembre.

‘#JoEmCorono és una iniciativa solidària que recapta fons per destinar-los a la recerca sobre la Covid-19. Gràcies a les aportacions rebudes es desenvolupen noves vacunes, s’investiguen tractaments i test de detecció, s’estudia la Covid persistent i s’aborden els reptes de futur que planteja el virus.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha destacat la importància de què “des de l’Ajuntament ens sumem a aquesta iniciativa solidària tan important i necessària per fer front a la Covid-19 ara i, sobretot, en els pròxims anys, quan esperem que la malaltia deixi de ser una amenaça per al desenvolupament de les nostres vides”. Garcia Albiol ha reivindicat la tasca del doctor Bonaventura Clotet i ha agraït “la seva feina constant que tenim la sort de veure diàriament a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona”.

Badalona, 29 de juliol de 2021