Twitter Facebook Instagram Youtube

Adhesió de l'Ajuntament de Badalona a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona

Adhesió de l'Ajuntament de Badalona a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 27 de juliol l’adhesió de l'Ajuntament de Badalona a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Amb aquesta adhesió es vol donar suport i reforçar els processos que s’esdevenen a escala local per a la transició a un model de major sobirania alimentària, que enforteixi la resiliència d’un sistema alimentari més just, segur, sostenible i saludable, format per criteris socials, ecològics i de proximitat.

La formalització de l’adhesió acordada suposa la vinculació de l’Ajuntament amb els principis, valors i objectius continguts en el Pacte de Milà de Polítiques Alimentàries Urbanes en una aproximació territorial integrada i la voluntat de col·laboració en el bon desenvolupament de les activitats associades a la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

El dictamen ha estat aprovat amb el vot favorables del Grup Municipal del Partit Popular. Els Grups Municipals Socialista, Guanyem Badalona en Comú, ERC-Avancem, Badalona en Comú Podem i Junts per Catalunya s’han abstingut.

Badalona, 28 de juliol de 2021