Twitter Facebook Instagram Youtube

Araceli Cruz González pren possessió del càrrec de regidora de l’Ajuntament de Badalona

Araceli Cruz González pren possessió del càrrec de regidora de l’Ajuntament de Badalona

Araceli Cruz González ha pres possessió del càrrec de regidora de l’Ajuntament com a membre del Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) durant la sessió ordinària del ple celebrada aquest dimarts 29 de juny.

Nascuda a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) l’any 1958. Està casada i té dos fills. Des de 1978 viu al barri de Llefià amb la seva família. Va estudiar batxillerat i comptabilitat a l’acadèmia Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet.

Involucrada en el teixit associatiu, educatiu i social de la ciutat va ser membre de l’Associació de pares i mares del CEIP Pere de Tera i de l’IES Júlia Minguell com a coordinadora cultural. Va ser membre del Consell d’Administració de l’Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) i del Consell Municipal de les Dones. Actualment és vicepresidenta de la Plataforma de la Gent Gran de Badalona.

Afiliada al PSC de Badalona des de 1990. En la seva tasca al PSC va formar part de la comissió executiva local en diversos mandats portant a terme diferents secretaries. Del 2003 al 2007 va ser coordinadora del districte número 6 al barri de Sant Roc, Artigues i El Remei; del 2007 al 2008 va ser coordinadora del districte número 2 al barri de Lloreda, Sant Crist i Sistrells; del 2008 al 2011 va ser regidora del districte número 2; del 2011 al 2015 va ser assessora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB); del 2015-2018 va ser tècnica de l’IMPSOL a l’Àrea Metropolitana; del 2018-2020 va tornar a ser coordinadora del districte número 6 al barri de Sant Roc, Artigues i El Remei. Actualment és membre de la comissió executiva de la Federació del Barcelonès Nord i membre del Consell Nacional del PSC.

Badalona, 30 de juny de 2021