Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona reforça el servei de neteja a tota la ciutat durant els dies posteriors a la nit de Sant Joan

L’Ajuntament de Badalona reforça el servei de neteja a tota la ciutat durant els dies posteriors a la nit de Sant Joan.

Fins al diumenge 27 de juny les brigades intensificaran la seva activitat a tots els barris per recollir totes les escombraries generades durant la revetlla

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Badalona ha reforçat el servei de neteja a tota la ciutat durant els dies posteriors a la revetlla de Sant Joan amb l’objectiu d’assegurar que els carrers queden nets i que es recullen tots els residus generats durant la nit del 23 de juny. Concretament, fins al diumenge 27 les brigades intensificaran la seva activitat a tots els barris, especialment a les places i polígons industrials, amb equips de recollida i escombrada manual.

El reforç del dispositiu de neteja es va iniciar aquest dijous dia 24 de juny a les 6 hores. Inicialment es va dur a terme la neteja de les platges, el passeig Marítim i la Rambla, ja que són les zones més concorregudes durant la revetlla. El dispositiu va continuar les revetlles que s’havien sol·licitat arreu de la ciutat i els punts més concorreguts durant la nit. Durant els pròxims dies es continuarà treballant a tots els barris per assegurar que queden recollides les escombraries generades durant la nit de Sant Joan.

Badalona, 25 de juny de 2021