Twitter Facebook Instagram Youtube

El servei de neteja recull 1.000 quilograms de material a l’anomenat “mercat de la misèria”

El servei de neteja recull 1.000 quilograms de material a l’anomenat “mercat de la misèria”.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han organitzat avui un dispositiu conjunt en aquest mercat il·legal on es venen productes procedents de les escombraries en la seva gran majoria

El dispositiu policial conjunt organitzat aquest dimarts entre la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra ha permès decomissar una tona de material que s’estava venent de forma il·legal a l’anomenat “mercat de la misèria”, al barri de Sant Roc. En aquest cas l’operatiu s’ha portat a terme en la zona compresa entre el carrer Simancas i el carrer Onze de setembre. Els serveis municipals de neteja han estat els encarregats de recollir el material comissat, procedent en la seva gran majoria de les escombraries.

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, ha assegurat que aquest tipus de dispositiu conjunt que es porta a terme periòdicament té com a objectiu acabar amb la situació d’inseguretat i insalubritat que l’existència d’aquest mercat il·legal comporta i “que els veïns de Sant Roc puguin viure amb la dignitat que es mereixen”.

Badalona, 22 de juny de 2021