Twitter Facebook Instagram Youtube

L’espectacle “Flamenquito” arriba demà dijous a la Biblioteca Pomar per apropar la cultura flamenca a les noves generacions

L’espectacle “Flamenquito” arriba demà dijous a la Biblioteca Pomar per apropar la cultura flamenca a les noves generacions.

Es tracta d’una sessió pedagògica i experimental impulsada pel Servei de Cultura amb la col·laboració de les entitats Tertúlia Flamenca i Flamenco Vivo

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, a través de la Xarxa Municipal de Biblioteques, ha preparat per a aquest dijous, 3 de juny, a partir de les 18 hores l’espectacle “Flamenquito”, emmarcat en la iniciativa “D’Art Flamenc”. Es tracta d’una sessió pedagògica i experimental dirigida per al públic infantil i familiar que tindrà lloc a la plaça que hi ha al costat de la Biblioteca Pomar (avinguda del Primer de Maig s/n).

Aquesta iniciativa participativa és una producció pensada per donar a conèixer aquest art i el món del flamenc d’una manera vivencial i emocionant i compta amb la col·laboració de les entitats Tertúlia Flamenca i Flamenco Vivo, dues entitats que vetllen per donar visibilitat a la cultura flamenca i apropar-la a les noves generacions.

“Flamenquito” és un espectacle del guitarrista Diego Cortés, el cantaor Rafa Bueno, el bailaor Dany Cubero i amb José M. Parra, també guitarrista, com a conductor de l'acte.

L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat i cal fer una inscripció prèvia trucant al telèfon 93 395 35 07 (Biblioteca Pomar).

Badalona, 2 de juny de 2021