Twitter Facebook Instagram Youtube

La 4a edició del Circuit 3x3 de bàsquet arriba aquest diumenge a Badalona

La 4a edició del Circuit 3x3 de bàsquet arriba aquest diumenge a Badalona.

El poliesportiu i cinc pistes més instal·lades a la plaça de la Plana seran l’escenari on 440 jugadors i jugadores competiran en aquesta modalitat de bàsquet

Badalona acull aquest diumenge dia 6 de juny la 4a edició del Circuit 3x3 de Bàsquet organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i l’entitat del Círcol Catòlic.

Després de les primeres dues edicions, i del parèntesi obligat l’any passat per la pandèmia de la Covid-19, ha tornat la competició del circuit 3x3 que té l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar aquest format com a modalitat formativa, lúdica i competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

Tot i el retorn de la competició, a causa de les mesures sanitàries, la competició està restringida a 440 jugadors, repartits entre el Poliesportiu de la Plana i les 5 pistes de joc que s’instal·laran a la plaça de la Plana. Els partits es disputaran des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre, en una modalitat que és nou esport olímpic.

Una de les novetats d’aquest any és la creació d’una nova categoria, la UNIFICADA. En aquesta, els equips estaran formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual, que podran participar amb els seus acompanyants, gràcies a la col·laboració de la Federació ACELL i d’Special Olympics Catalunya.

Més informació: https://bit.ly/3fJt6ld

Badalona, 3 de juny de 2021