Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona evita l’ocupació il·legal de l’antiga fàbrica de la Mobba

La Guàrdia Urbana de Badalona evita l’ocupació il·legal de l’antiga fàbrica de la Mobba.

Dilluns al vespre una patrulla va identificar dues persones al voltant de la nau que es volien introduir al seu interior

L’alcalde de Badalona lamenta les situacions d’inseguretat que pot provocar l'endarreriment de l’enderroc “pel recurs presentat per una plataforma amb connotacions polítiques”

La Guàrdia Urbana de Badalona va evitar dilluns al vespre l’ocupació il·legal de l’antiga fàbrica de la Mobba. Una patrulla, que en aquell moment estava de guàrdia per la zona, va identificar dues persones al voltant de la nau que tenien la intenció d’introduir-se al seu interior.

L'enderrocament de l'antiga fàbrica de la Mobba havia de començar aquest mes de maig. L’Ajuntament de Badalona ja té adjudicades les obres, però el procediment queda pendent que es resolgui la petició per part d’una plataforma de mantenir una part de l’edifici de la Mobba com a Bé Cultural d’Interès Local -BCIL-.

Aquest és un espai que des de l'any 2013 havia de ser una zona verda pels veïns, convertint-se en una segona fase en un gran parc públic amb espais lúdics. Ara, però, el procediment ha quedat aturat fins que es resolgui la petició de la plataforma.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha lamentat les situacions d’inseguretat que pot provocar l'endarreriment de l’enderroc “pel recurs presentat per una plataforma amb connotacions clarament polítiques”. “És inadmissible que els qui van prometre anys enrere que s’enderrocaria la fàbrica ara siguin els que estan posant totes les traves possibles per evitar-ho; els veïns mereixen respecte i que es faci realitat la reivindicació històrica del barri que no és altre que gaudir d’una zona verda allà a on ara només hi ha un edifici que pot esdevenir més problemàtic encara”, conclou l’alcalde.

Badalona, 26 de maig de 2021