Twitter Facebook Instagram Youtube

Presa de possessió del senyor Manel Sorribas i Arenas del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Badalona

Presa de possessió del senyor Manel Sorribas i Arenas del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Badalona

El senyor Manel Sorribas i Arenas, durant la sessió ordinària del ple celebrada el dimarts 25 de maig, va prendre possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Badalona com a membre del Grup Municipal d’ERC-Avancem.

Nascut a Barcelona l’any 1968, Sorribas és veí de Badalona des del 2001, al barri de Casagemes. Casat i pare d’una nena.

Llicenciat en Humanitats. Amb àmplia formació en temàtica relacionada amb l’excel·lència en la gestió de les administracions públiques, com ara transparència, dades obertes i govern obert, gestió del coneixement, regulació del secret estadístic i relació amb la protecció de dades personals, la millora continuada de la qualitat en els serveis públics i el progrés i l’excel·lència al servei de la ciutadania.

Des del 2006 treballa a la Generalitat de Catalunya, actualment adscrit a la direcció de l’Agència Catalana del Consum, com a tècnic superior en Organització i Qualitat.

També té àmplia experiència impartint docència, principalment en matèries relacionades amb l’organització i la qualitat en les administracions públiques. Actualment, forma part de l’equip de formadors interns de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

1r Premi a la Investigació (ATC) pel treball In ambiguitas contra venditorem. La protecció al consumidor: d'Aristòtil a Kennedy (2016).

Accèssit 2a edició dels premis Alfons Ortuño pel projecte: Sistema d’Informació de Consum el camí cap a l’administració electrònica de l’Agència Catalana del Consum. (2014)

Ha estat membre del Consell d’Administració de l’Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona i del Consorci Parc de la Serralada de Marina. Actualment, conseller a Marina Badalona, Patronat de la música i Badalona Cultura.

Accedeix per primera vegada com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 26 de maig de 2021