Twitter Facebook Instagram Youtube

Presa de possessió del senyor David Antonio Guerrero Férriz del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Badalona

Presa de possessió del senyor David Antonio Guerrero Férriz del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Badalona

El senyor David Antonio Guerrero Férriz, durant la sessió ordinària del ple celebrada el dimarts 25 de maig, va prendre possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament com a membre del Grup Municipal de Guanyem Badalona en Comú.

Nascut l’any 1974 a Badalona, Guerrero ha crescut al barri de Lloreda i actualment és veí del barri de Bufalà. És pare de dues noies i un nen. És Diplomat en Ciències Empresarials amb l’especialitzat de finances per la Universitat de Barcelona (2000).

Especialitzat en la seguretat del transport de mercaderies perilloses, dirigeix una empresa dedicada a la distribució de radiofàrmacs a hospitals i clíniques.

Activista en la defensa de l’educació pública, la llengua catalana, la cultura i els drets socials. Vinculat des de l’any 2008 fins a l’actualitat amb diferents càrrecs a l'Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Planas i Casals, impulsor de l'AFA d'Escola Bressol Municipal Virolet, president de FAMPAS Badalona de 2013 a 2019, impulsor de les plataformes unitàries de la comunitat educativa de la ciutat Badalona es mou i Assemblea Groga en l’àmbit nacional. Impulsor del Carnestoltes infantil de Bufalà i Badalona. Ha estat membre de la junta d’Òmnium Cultural del Barcelonès Nord i de la junta de L'Associació Cultural L'Independent de Badalona.

Aficionat a la música ha participat en diferents projectes i actualment coordina la batucada col·lectiva de centres Públics de Badalona “Badalona batec”. Com a aficionat al bàsquet ha estat vinculat a diferents equips de la ciutat.

Accedeix per primera vegada com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 26 de maig de 2021