Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acollirà aquest 2021 la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour

Badalona acollirà aquest 2021 la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour.

La prova esportiva tindrà lloc a les platges del Pont del Petroli i del Coco el darrer cap de setmana d’agost

Badalona acollirà el 28 i 29 d’agost d’aquest 2021 les finals femenines i masculines del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, a la platja del Pont del Petroli i del Coco. Enguany el circuit comptarà amb un total de nou proves, repartides per diverses poblacions de la costa catalana, durant els mesos de maig, juny, juliol i agost.

Després de l’inici de la competició a Barcelona (8 i 9, i 22 i 23 de maig), el calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja seguirà a Vilanova i la Geltrú (5 i 6 de juny); Torredembarra (19 i 20 de juny); Tarragona (3 i 4 de juliol); Cunit (10 i 11 de juliol); Cambrils (31 de juliol i 1 d’agost); Empuriabrava (21 i 22 d’agost) i acabarà a Badalona els dies 28 i 29 d’agost.

L’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol seguiran els protocols que marquin en cada moment les autoritats competents i vetllaran per un compliment estricte de totes les mesures de prevenció i protecció davant la pandèmia de la COVID-19 per a garantir una competició segura tant als esportistes com als organitzadors.

Badalona, 12 de maig de 2021