Twitter Facebook Instagram Youtube

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona amplia els seus horaris adaptant-se a la desescalada gradual de les mesures sanitàries contra la Covid-19

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona amplia els seus horaris adaptant-se a la desescalada gradual de les mesures sanitàries contra la Covid-19.

Tot i així es continua recomanant sol·licitar cita prèvia per agilitzar els serveis

Des d’aquesta setmana les biblioteques de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona incrementen l’horari d’atenció al públic adaptant-se al procés de desescalada gradual i mantenint tots els protocols de prevenció i higiene implementats a causa de la Covid-19.

La Biblioteca Llefià – Xavier Soto, la Biblioteca Lloreda i la Biblioteca Sant Roc obriran els matins de dimarts i dijous, mentre que la Biblioteca Pomar ho farà el matí de dijous. L’horari d’obertura serà de 10 a 14 hores. També amplien l’horari d’atenció al públic per la tarda, que passarà a ser de 16 a 20.30 hores.

Els dissabtes al matí les biblioteques continuaran tancades.

Els serveis de préstec i retorn de documents, l’accés directe a les col·leccions, l’ús de les sales de lectura i estudi o l’ús d’ordinadors continuaran sent els habituals, però amb una limitació d’aforament del 50% de la capacitat màxima en condicions normals.

Les sales infantils s’obriran també amb accés limitat, segons l’aforament.

Per facilitar i agilitzar el servei es continua recomanant sol·licitar cità prèvia.

Pel que fa a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta i l’Espai Betúlia, se segueix treballant per acabar les obres de millora de l’equipament i de la climatització al més aviat possible. Tot just ara es comença la reparació de la coberta de la biblioteca de Can Casacuberta amb un pressupost de 26,711,35 €, i s'iniciaran també els treballs de substitució de les calderes per un import de 12.410,14 €.

Estan també previstes en breu diverses actuacions per a la millora de les instal·lacions de l’interior de la biblioteca amb un pressupost de 125,848,48 € i, finalment, es farà la renovació de la climatització de tot l’equipament, amb un pressupost inicial de 150,000 €. Es preveu que la totalitat de les actuacions finalitzin aquesta tardor.

Badalona, 4 de maig de 2021