Twitter Facebook Instagram Youtube

Comunicat del Govern en relació amb la instal·lació d’una sala de bingo al barri de Llefià

Comunicat del Govern en relació amb la instal·lació d’una sala de bingo al barri de Llefià.

En relació amb la instal·lació d’una sala de bingo a l’avinguda d’Alfons XIII, núm. 364 baixos del barri de Llefià, el Govern Municipal manifesta que:

La Direcció General de Tributs i Joc, del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, que és qui té les competències, va concedir el passat 14 de gener l’autorització per a la instal·lació d’una sala de bingo a l’avinguda d’Alfons XIII número 364, després que l’empresa presentés la documentació requerida.

La Direcció General de Tributs i Joc, del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, és l’única administració que té competències en relació a l'obertura a tot Catalunya d’un local d’aquestes característiques.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, recorda que l’Ajuntament, per tant, no té cap competència en aquesta matèria i fa una crida als partits de l’oposició amb responsabilitats de Govern a la Generalitat que demanin un canvi en la legislació si es vol evitar la instal·lació de més establiments d’aquestes característiques.

“Demano responsabilitat als partits de l’oposició i que dediquin totes les seves energies a convèncer la Generalitat que ha de fer un canvi en la llei que permet la instal·lació de sales de jocs a la ciutat, perquè és l’única administració que pot fer alguna cosa al respecte”, ha conclòs l’alcalde.

DOCUMENTACIÓ

Adjuntem l’autorització de la Direcció General de Tributs i Joc, del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, per a la instal·lació d’una sala de bingo a l’avinguda d’Alfons XIII número 364 amb data 14 de gener de 2021.

Badalona, 14 d’abril de 2021