Twitter Facebook Instagram Youtube

Moció de suport als treballadors i treballadores de la piscina municipal del centre

Moció de suport als treballadors i treballadores de la piscina municipal del centre

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 23 de març una moció de suport als treballadors i treballadores de la piscina municipal del centre.

La moció proposa els següents acords:

Primer.- L’Ajuntament de Badalona ha de garantir el compliment del contracte per part de Sporitse Creative Solutions, S.L., i per tant, assegurar-se que es compleixen els drets laborals de les persones contractades per aquest concurs des del primer dia.

Segon.- L’Ajuntament de Badalona obrirà un expedient sancionador i prendrà les accions necessàries contra l’empresa Sportise Creative Solutions, S.L., per fer complir aquest contracte, mantenint les condicions laborals de la subrogació del personal.

Tercer.- L’Ajuntament de Badalona ha de fer tot allò que estigui a les seves mans perquè el personal de l’empresa contractada cobri el 100% del seu sou des del primer dia del nou contracte, i mantingui tots els drets laborals adquirits, mentre segueixi aquest servei contractat.

Quart.- L’Ajuntament de Badalona estudiarà la municipalització d’aquest servei i es compromet a buscar la solució més àgil i adient per aconseguir la recuperació d’un servei públic que es presta durant tot l’any, garantint la màxima qualitat d’atenció a la ciutadania i millorant les condicions de treball del personal que presta aquest servei.

Cinquè.- L'Ajuntament de Badalona ha de justificar la continuïtat de l'ERTO realitzat a aquests treballadors per “fuerza mayor" a conseqüència de l’emergència de la pandèmia de la Covid-19 a partir del 23 de novembre i fins al 31 de gener i garantir que els treballadors cobrin el 100% del seu sou durant aquest període.

La moció s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 24 de març de 2021