Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa un servei d’atenció telefònica per resoldre els dubtes de les persones grans en temes referents a consum

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa un servei d’atenció telefònica per resoldre els dubtes de les persones grans en temes referents a consum.

La línia 678 041 047 atendrà consultes de dilluns a divendres entre les 8 i les 15 hores

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un servei d’atenció telefònica per atendre a les persones grans en tots els temes referents a consum. Amb aquest servei es vol donar atenció específica i aportar seguretat a tota la gent gran que, per diferents motius, té dubtes amb relació a canvis de companyies, factures, compres, reclamacions sobre pagament efectuats o qualsevol altre tema relacionat amb serveis de consum. A més, si les consultes rebudes ho requereixen, es farà atenció presencial.

El número per realitzar aquestes consultes és el 678 041 047, que està operatiu entre les 8 i les 15 hores de dilluns a divendres. El nou servei ha estat impulsat des de la regidoria de Gent Gran i l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum.

Badalona, 18 de març de 2021