Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona compra 200 nous contenidors per cobrir les necessitats de tots els barris de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona compra 200 nous contenidors per cobrir les necessitats de tots els barris de la ciutat.

Els contenidors, de residus sòlids i reciclatge, incorporen millores en el seu disseny per a fer-los més còmodes i accessibles

Els carrers de Badalona disposaran a partir de la setmana vinent de prop de 200 nous contenidors de residus sòlids urbans i de reciclatge que es destinen a cobrir les actuals mancances i, un cop instal·lats, podran atendre el 100% de les necessitats dels veïns i veïnes de la ciutat.

Aquest migdia, a la plaça de Pompeu Fabra, els representants de l’empresa Conentur SL, han presentat els nous models de contenidors a l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, al 1r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones, Juan Fernández i al 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia. L’adjudicació d’aquests nous contenidors ha suposat per a l’Ajuntament de Badalona una inversió de 162.000 euros. Aquests contenidors presenten, respecte d’anteriors models, alguns canvis de disseny i de materials per tal de fer-los més accessibles, còmodes i pràctics per als usuaris, com per exemple, obertures més grans per al llançament dels residus o pedals per a facilitar-ne l’ús.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que amb aquesta compra: “Donem solució al problema de la manca de contenidors en alguns punts de la ciutat i, a més, evitarem una imatge que no ens agrada i que es produeix quan els contenidors s’omplen perquè no donen l’abast a la quantitat de brossa i reciclatge que generem”. “Podrem tenir uns carrers molt més nets” ha remarcat l’alcalde, qui també ha fet una crida al civisme i al correcte ús dels contenidors per part dels veïns i veïnes.

Badalona, 12 de març de 2021