Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona i les entitats culturals de la fàbrica Mobba arriben a un acord per traslladar-se a una ubicació alternativa

L’Ajuntament de Badalona i les entitats culturals de la fàbrica Mobba arriben a un acord per traslladar-se a una ubicació alternativa.

Les dues entitats s’instal·laran a un espai municipal prèviament consensuat

L’alcalde Xavier Garcia Albiol i la regidora Amanda Feria s’han reunit aquest matí amb representants de la Fundació Èpica per seguir treballant en el desenvolupament d’un espai a la ciutat que actuï com a catalitzador del talent cultural

L’Ajuntament de Badalona i les dues entitats culturals que actualment desenvolupen la seva activitat a l’antiga fàbrica Mobba han arribat a un acord per traslladar-se a una ubicació alternativa consensuada. Concretament, d’ara endavant els Amics del Pessebre de Badalona podran dur a terme la seva activitat a la sala d’Exposicions El Refugi; mentre que la companyia Petit Bombay es traslladarà a un local municipal adscrit al servei de Cultura.

D’altra banda, aquest dijous al matí l’alcalde Xavier Garcia Albiol, juntament amb la regidora de l'Àrea de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria, s’ha reunit amb representants de la Fundació Èpica per seguir treballant en el desenvolupament d’un espai a la ciutat que actuï com a catalitzador del talent cultural. La Fundació Èpica, que està ubicada l'edifici municipal Muebles Rojas, és una entitat sense ànim de lucre de La Fura dels Baus que ofereix un espai multidisciplinar d’aprenentatge de les arts escèniques i que és un dels 15 centres de creació reconeguts per la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que l’acord del nou emplaçament per les entitats de la Mobba “ha estat consensuat i demostra el nostre compromís amb les entitats culturals de la ciutat per mantenir i afavorir la seva activitat i potenciar el teixit cultural a Badalona”. En aquest sentit, Garcia Albiol ha destacat que la reunió d’aquest matí “és molt important per al present i el futur de Badalona, ja que, de la mà de la Fundació Èpica, treballarem coordinadament perquè la ciutat es converteixi en un referent cultural en l'àmbit de la creació i fer així un salt qualitatiu que situï a Badalona en el mapa cultural de Catalunya”.

Badalona, 11 de març de 2021