Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament es reuneix amb els veïns del carrer d’Enric Borràs per acordar la pacificació de la zona

L’Ajuntament es reuneix amb els veïns del carrer d’Enric Borràs per acordar la pacificació de la zona.

El regidor Daniel Gràcia ha presentat una proposta per reduir un 35% el pas d’autobusos per aquest carrer i reduir la velocitat del trànsit

Aquest divendres al matí el 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Daniel Gràcia, s’ha reunit telemàticament per segona vegada amb els veïns del carrer d’Enric Borràs amb l’objectiu de treballar i definir un acord sobre la pacificació de l’entorn. En la trobada, Gràcia ha presentat una proposta per reduir un 35% el trànsit d'autobusos per aquest carrer que es podria implantar un mes. La proposta presentada també inclou un projecte d’urbanisme tàctic per disminuir la velocitat del trànsit en el carrer i aconseguir així que sigui més amable per als veïns i veïnes.

Durant la reunió s’han recollit aquelles propostes dels veïns que són tècnicament viables i s’ha acordat fer una tercera trobada pròximament per tancar un acord definitiu sobre el projecte per tal que sigui una realitat abans de l’estiu. La pacificació del carrer d’Enric Borràs inclourà, a més de la reducció de la velocitat del trànsit i del pas d’autobusos, una renovació del ferm de la calçada.

Badalona, 26 de febrer de 2021