Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona celebra aquest dissabte 27 de febrer al Teatre Margarida Xirgu l’acte institucional del Dia d’Andalusia

L’acte comptarà amb l’actuació del músic sevillà Paco Candela

El Teatre Margarida Xirgu de Badalona (carrer de Francesc Layret, 41) acollirà aquest dissabte 27 de febrer, a partir de les 19 hores, l’acte institucional de commemoració del Dia d’Andalusia que es celebra per rememorar el referèndum de l’any 1980 que va donar autonomia plena a la comunitat andalusa. Prèviament, a les 18.30 hores, es farà la hissada de la bandera andalusa a la plaça de la Vila.

L’acte institucional del Dia d’Andalusia, que comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, inclourà l’actuació del músic andalús Paco Candela.

Paco Candela es va iniciar en el món de la música amb només 7 anys. Als 11 va entrar a formar part, com a solista, en el Grup de Dansa de Sant Ildefons de Mairena del Aljarafe, la seva ciutat natal. Quan tenia 16 anys es va introduir al flamenc participant en diversos concursos i intercanvis de penyes i, a partir d’aquí van començar els seus primers concerts.

La seva carrera ha estat sempre lligada al flamenc i està considerat com una de les millors veus del país amb nombrosos premis i reconeixements que l’han convertit en un dels artistes més reconeguts en aquest món. Candela presentarà a Badalona el seu últim àlbum, l’onzè disc de la seva discografia, en la gira que porta el mateix nom Alma de pura raza.

Badalona, 24 de febrer de 2021