Twitter Facebook Instagram Youtube

La Cambra del Barcelonès Nord organitza unes jornades virtuals per promoure que l’espai de les Tres Xemeneies es converteixi en un Districte Innovador

La Cambra del Barcelonès Nord organitza unes jornades virtuals per promoure que l’espai de les Tres Xemeneies es converteixi en un Districte Innovador.

Les jornades compten amb el suport dels ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet i de l’associació Restarting Badalona

La Cambra del Barcelonès Nord organitza les “Jornades virtuals DI 3 Xemeneies” on s’abordaran les principals transformacions de l’espai del front litoral entre Badalona i Sant Adrià de Besòs, conegut com les Tres Xemeneies, en un Districte Innovador. Les 5 jornades, que tindran lloc en el BCIN i es podran seguir en línia, compten amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, Reactivació de Badalona, els ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet i l’associació Restarting Badalona.

Les jornades virtuals analitzaran el projecte del Districte Innovador de les Tres Xemeneies des de cinc àmbits diferents:

Transformació urbanística. 24 de febrer. 18 hores.

Els diferents actors de la transformació del 22@ ajudaran a identificar els factor claus per a la transformació urbanística del DI de les Tres Xemeneies.

Transformació econòmica. 10 de març. 18 hores.

Els polígons del Sot i Badalona Sud són la base per construir l’estratègia econòmica del DI de les Tres Xemeneies

Universitat i recerca. 17 de maç. 18 hores.

Les entitats de coneixement i recerca són determinants per atreure noves activitats, nous sectors i promoure la innovació del teixit empresarial.

Talent i Formació professional. 24 de març. 18 hores.

Cada treballador en un DI genera 5 llocs de treball induïts. Cal crear noves dinàmiques educatives que millorin l’ocupació.

Integració social. 31 de març. 18 hores

El Districte Innovador de les Tres Xemeneies està situat al cor dels tres municipis del Barcelonès Nord. Les entitats ciutadanes han de participar en la definició i execució de programes socials.

Per participar en qualsevol d’aquests jornades cal inscriure’s en una Llotja Virtual en aquest enllaç: https://bit.ly/2MhhKJw

Les inscripcions són gratuïtes.

Badalona, 23 de febrer de 2021