Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament ofereix a la gent gran de Badalona cursos en línia per millorar l’ús dels telèfons mòbils

L’Ajuntament ofereix a la gent gran de Badalona cursos en línia per millorar l’ús dels telèfons mòbils.

L’aprenentatge, en grups reduït de fins a vuit persones, s’adapta a les necessitats i capacitats dels usuaris i usuàries

El Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona ofereix una formació molt pràctica sobre l’ús del telèfon mòbil. Els cursos es fan en línia, per a grups de vuit persones i en vuit sessions setmanals d’una hora i mitja cadascuna.

Els primers cursos comencen la setmana del 15 al 19 de febrer i tenen un format de càpsules que aniran adaptant-se a les necessitats dels alumnes. Hi ha previstos diferents itineraris d’acord amb les necessitats dels usuaris i usuàries: bàsic, intermedi i avançat.

Els cursos per a la gent gran són molt pràctics i es mostraran pautes per aconseguir un ús àgil del mòbil, des de fer videotrucades, gestionar els contactes, navegar per Internet, aprendre a instal·lar i desinstal·lar aplicacions d'ús quotidià, entre altres. Per realitzar els cursos només és necessari disposar d’un telèfon mòbil intel·ligent (smartphone) i accés a Internet.

Les persones que estiguin interessades poden rebre informació al Departament de Gent Gran i formalitzar la inscripció a través del número de telèfon 93 483 29 71 o bé a través del correu electrònic: gentgran@badalona.cat

Badalona, 16 de febrer de 2021