Twitter Facebook Instagram Youtube

Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 a Badalona

Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 a Badalona.

155.353 electors i electores podran exercir el seu dret a votar el diumenge 14 de febrer en 45 locals electorals

Un total de 155.353 electors i electores podran exercir el seu dret a votar el pròxim diumenge 14 de febrer a Badalona amb motiu de la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya 2021. A Badalona hi haurà 45 locals electorals amb 250 meses. En aquests comicis s’han habilitat el poliesportiu Joaquim Blume, al barri de Sant Crist de Can Cabanyes i l’escola Les Ciències, al carrer de la Ciència, número 19, del barri de Montigalà, com a locals electorals.

Dispositiu especial

Per a la celebració d’aquests comicis, que tenen lloc en una situació marcada per la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de Badalona ha preparat un dispositiu especial per garantir les mesures sanitàries recomanades.

  • S’ha contractat una empresa de neteja que s’encarregarà de fer la neteja i la desinfecció prèvia i posterior a tots els locals electorals. A més, durant tota la jornada hi haurà personal de neteja.

  • Seguint les instruccions de la Generalitat tots els locals estaran condicionats i dotats de les mesures de prevenció sanitària com pantalles, guants, mascaretes, equips de protecció individuals (EPI’s), termòmetres, gel hidroalcohòlic, etc.

  • Per tal de garantir el compliment de les mesures de prevenció sanitària i atendre qualsevol dubte de la ciutadania en aquest sentit, l’Ajuntament ha contractat 60 persones que estaran a les entrades i als locals electorals. Aquestes persones controlaran l’accés ordenat dels votants i informaran periòdicament sobre les instruccions i mesures de seguretat. A més, com a tots els comicis electorals, un dispositiu especial dels agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i Mossos d’Esquadra, amb presència als locals electorals, vetllaran i garantiran la seguretat.

Més informació: Protocol específic per a l’adequació dels col·legis electorals i per al procediment de vot en mesa electoral i escrutini per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya de 14 de febrer de 2021 (Generalitat de Catalunya): https://bit.ly/3jIbAOH

Franges de vot recomanades

El Govern de Catalunya recomana anar a votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori, si bé s’apel·la al sentit comú, a la bona voluntat i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària general.

La distribució dels votants per franges és la següent:

  • 09.00 a 12.00 hores: els col·lectius de risc.

  • 12.00 a 19.00 hores: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.

  • 19.00h a 20.00 hores: els col·lectius de persones en quarantena–contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Badalona, 11 de febrer de 2021