Twitter Facebook Instagram Youtube

Desallotjat el solar ocupat il·legalment al barri del Gorg per ordre judicial

Desallotjat el solar ocupat il·legalment al barri del Gorg per ordre judicial.

L’Ajuntament havia sol·licitat aquest desallotjament per finalitzar les obres d’enderrocament de la nau incendiada que preveia la construcció d’un mur delimitador de la finca

La interlocutòria del Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona es va notificar dijous passat al consistori i donava de termini aquesta setmana per portar a terme l’actuació

Aquest dimarts al matí ha quedat desallotjat per ordre judicial el solar ocupat il·legalment al barri del Gorg de Badalona. L’Ajuntament havia sol·licitat aquest desallotjament al jutjat per finalitzar les obres d’enderrocament de la nau incendiada el passat mes de desembre, que preveia la construcció d’un mur delimitador de la finca, i per motius sanitaris, ja que amb les restriccions actuals per la Covid-19 no s’estaven complint les mesures establertes. Finalment, el Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona va enviar la interlocutòria dijous passat a l’Ajuntament i donava de termini aquesta setmana per portar a terme l’actuació.

Avui, el cos dels Mossos d’Esquadra, amb el suport de la Guàrdia Urbana de Badalona, han portat a terme el desallotjament. Posteriorment s’han iniciat els treballs per a la construcció del mur delimitador de la finca, que es preveu que estigui finalitzat al llarg d’aquesta setmana.

Segons els informes de Serveis Socials, entre 8 i 10 persones estaven ocupant el solar que ha estat desallotjat. En una reunió mantinguda entre l’Ajuntament i representants dels mateixos el passat divendres dia 29 de gener, els tècnics municipals van tornar a oferir allotjament i manutenció provisional per a tots ells, opció que va tornar a ser rebutjada. El departament de Serveis Socials també ha estat present durant el desallotjament per atendre les persones que ocupaven el solar.

Badalona, 9 de febrer de 2021