Twitter Facebook Instagram Youtube

Reobre després de sis anys l’oficina del Servei Bàsic d’Atenció Social per atendre les necessitats del barri de Llefià de Badalona

Reobre després de sis anys l’oficina del Servei Bàsic d’Atenció Social per atendre les necessitats del barri de Llefià de Badalona.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest matí l’equipament que “ajudarà a prestar una millor atenció a molts veïns i veïnes que ho estan passant molt malament”

Aquesta setmana ha tornat a obrir el Servei Bàsic d’Atenció Social (SBAS) que atén els més de 40.000 veïns dels barris de Sant Antoni de Llefià, Sant Joan de Llefià i Sant Mori de Llefià. Després de sis anys aquest serveis es reprèn en l’equipament situat al número 119 del carrer de la Mare de Déu de Lorda.

Per acollir aquest Servei s’ha habilitat un local de dues plantes. Després de sis mesos d’obres de reforma, l’SBAS de Llefià disposa d’uns espais i serveis adaptats i accessibles per als usuaris, amb sis despatxos per a l’atenció individualitzada i amb les instal·lacions necessàries per als 17 professionals, bàsicament educadors, treballadors i personal administratiu de suport, que treballen en el centre.

Durant la primera setmana de funcionament per l’equipament hi ha passat una mitjana d’entre 30 i 40 persones i els treballadors i treballadores del SBAS han atès sol·licituds relacionades amb ajudes d’alimentació, desnonaments, talls de serveis, certificats de vulnerabilitat, etc. L’horari d’atenció és de 9 a 15 hores i de 16 a 19 hores. El telèfon per informació i consulta és el 93 399 03 11.

Aquest matí l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i el regidor de l’Àrea de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, han visitat les noves instal·lacions del SBSA de Llefià. L’alcalde, després de recórrer els diferents espais, ha agraït la feina que porten a terme els treballadors i treballadores de Serveis Socials i ha afegit que “aquesta és una notícia molt important per a Llefià i per a Badalona, hem recuperat un projecte que portava 6 anys en un calaix i l’hem dotat dels equipaments necessaris perquè els treballadors i treballadores socials puguin prestar la millor atenció a molts veïns i veïnes que ho estan passant molt malament”. Pel que fa als Serveis Socials, “aquest govern ha demostrat que som capaços de passar de les paraules als fets”, ha conclòs Garcia Albiol.

Badalona, 22 de gener de 2021