Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde i el president del PSC a Badalona es reuneixen per abordar les necessitats de la ciutat en matèria d’inversions

L’alcalde i el president del PSC a Badalona es reuneixen per abordar les necessitats de la ciutat en matèria d’inversions.

Xavier Garcia Albiol i Rubén Guijarro s’han reunit aquest matí per intercanviar impressions sobre les principals línies d’inversions necessàries per a la millora de les instal·lacions, els equipaments i els serveis de la ciutat

L’alcalde de Badalona i el president del PSC han mostrat avui “una visió propera” en la necessitat de la ciutat en matèria d’inversions

L’alcalde Xavier Garcia Albiol i el president del PSC a Badalona, Rubén Guijarro, han mantingut avui una reunió per començar a negociar les línies mestres del pressupost d’inversions 2021-2023 de l’Ajuntament fins al final de l’actual mandat.

Després d’aquesta primera trobada, l’alcalde ha assenyalat que “estem d’acord que Badalona necessita imperiosament inversions que arribin a les instal·lacions, als equipaments i a molts espais de la ciutat que requereixen reformes i millores”.

Garcia Albiol ha expressat que la voluntat és aprovar el pressupost d’inversions al més aviat possible perquè hi ha actuacions de manteniment que són urgents, i que el desitjable seria que pogués fer-se durant el mes de febrer. En aquest sentit l’alcalde ha afegit que “coincideixo amb la petició del PSC, obrirem negociacions amb la resta de grups municipals per comptar amb el màxim consens dels grups polítics de la ciutat”.

Per la seva part, el líder de l’oposició a l’Ajuntament de Badalona ha destacat que “la Ciutat necessita inversions a l'alçada del que els veïns i veïnes ens reclamen. Unes inversions que incideixin en l'esport, l’educació, la cultura, la sanitat, la seguretat i la millora dels nostres carrers i places. Inversions que ens ajudin a projectar la Badalona del 2030. Per tal de dur-lo a terme reclamem al Govern voluntat d'acord i de diàleg amb els grups de l'oposició”.

Badalona, 20 de gener de 2021