Twitter Facebook Instagram Youtube

Avui dilluns reobre la Biblioteca Pomar de Badalona després de les obres de millora

Avui dilluns reobre la Biblioteca Pomar de Badalona després de les obres de millora.

La reobertura es fa amb tots els protocols sanitaris establerts

A partir d’avui dilluns, 18 de gener, es reobre al públic la Biblioteca Pomar després de romandre tancada unes setmanes a causa de les obres de millora del seu interior. L’horari de la Biblioteca Pomar és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores.

L’equipament torna a obrir amb tots els protocols sanitaris establerts i amb els mateixos serveis que estan oferint la resta de biblioteques de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, és a dir: servei de préstec i retorn de documents; accés directe a les col·leccions; ús de les sales de lectura i estudi i ús d’ordinadors amb accés a Internet.

La sala infantil s’obrirà també amb accés limitat, segons aforament, i el retorn dels llibres es farà també, com a les altres biblioteques, a través de la bústia de situada a l’exterior de la biblioteca.

Per tal d’assegurar el benestar i la protecció de la salut tant dels treballadors com dels usuaris, es recorda que és obligatori l’ús de mascareta i l’aplicació de gel hidroalcohòlic a l’entrada, així com mantenir la distància de seguretat i la recomanació de sol·licitar cita prèvia per facilitar i agilitzar els serveis.

Badalona, 18 de gener de 2021