Twitter Facebook Instagram Youtube

El Centre d’acollida municipal de Can Bofí Vell reserva places d’emergència per als mesos d’hivern

El Centre d’acollida municipal de Can Bofí Vell reserva places d’emergència per als mesos d’hivern.

La instal·lació, la primera que s’ha obert al Barcelonès Nord amb aquestes característiques, té capacitat per a 47 persones

Xavier Garcia Albiol ha destacat “la gran feina que estan realitzant els tècnics dels serveis socials municipals per ajudar a persones sense sostre a sortir de l’exclusió social”

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i el regidor de Serveis Socials i Participació, Miguel Jurado, han realitzat aquest dijous al matí una visita institucional al Centre d’acollida municipal de Can Bofí Vell acompanyats de representants dels grups municipals de l’Ajuntament. Durant la visita els tècnics de Serveis Socials municipals han mostrat les instal·lacions i han explicat com funciona el centre, obert fa tres mesos i que és l’únic d’aquestes característiques que hi ha al Barcelonès Nord.

El Centre d’acollida municipal de Can Bofí Vell és una instal·lació municipal que compta amb una capacitat per a 47 persones. L’edifici és molt ampli i disposa d’un gran menjador, espais d’higiene personal, diverses habitacions amb llits individuals molt separats entre si, fet que permet als usuaris tenir més comoditat i privacitat, i una zona exterior delimitada. A més, el centre té una habitació amb 8 places que es reserven per a casos d’emergència i que durant els pròxims mesos d’hivern servirà per evitar que hi hagi persones que hagin de dormir al carrer suportant les baixes temperatures.

Després de la visita, l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que “a Badalona hem d’estar orgullosos de tenir un espai com aquest, que és el primer de la comarca amb aquestes característiques i que serveix per ajudar a persones sense sostre a recuperar una vida digna”. En aquest sentit, l’alcalde de Badalona ha destacat “la gran feina que estan realitzant els tècnics dels serveis socials municipals per ajudar a aquestes persones sense a sortir de l’exclusió social, fet que permet construir una ciutat millor”.

Badalona, 26 de novembre de 2020