Twitter Facebook Instagram Youtube

Les obres per a la reobertura del Casal de Gent Gran de Can Mercader finalitzaran el mes de febrer

Les obres per a la reobertura del Casal de Gent Gran de Can Mercader finalitzaran el mes de febrer.

L’alcalde de Badalona ha destacat que s’hagi desencallat aquesta situació amb una proposta vàlida per als usuaris i excloent les activitats que generin excés de soroll per evitar molèsties al veïnat

Les obres d’adequació del Casal de Gent Gran de Can Mercader estaran enllestides el pròxim mes de febrer. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de Dona i Gent Gran, Florència Badia, han visitat avui el Casal i han avançat que quan finalitzin les obres i la situació sanitària ho permeti el Casal es podrà reobrir per a fer les seves activitats habituals.

Les obres de condicionament del local van a càrrec de la Fundació la Caixa, propietària del local, i consisteixen a fer millores generals dels espais com ara arranjament dels sostres, finestres, lampisteria o pintura, entre altres, per garantir el confort dels usuaris i les usuàries, tal com es va acordar en una reunió el passat mes de juliol entre l’alcalde de Badalona i el director general de la Fundació la Caixa, Antoni Vila.

El Casal de Gent Gran de Can Mercader es va tancar el gener del 2019 per tal de complir una interlocutòria judicial que va dictaminar el tancament del local per excés de soroll. Les obres permetran la seva reobertura amb totes aquelles activitats habituals dels casals de gent gran, però quedaran exclosos els balls, les festes o les activitats excessivament sorolloses, atès que la poca altura del sostre impedeix executar obres d’insonorització.

Durant la visita a les obres, l’alcalde de Badalona ha destacat que “hem aconseguit allò que semblava gairebé impossible, desencallar la situació del Casal de Can Mercader amb una proposta que convenç als usuaris i també que no generaran problemes als veïns de l’entorn”.

Badalona, 24 de novembre de 2020