Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona es reuneix dilluns amb el conseller d’Interior de la Generalitat

L’alcalde de Badalona es reuneix dilluns amb el conseller d’Interior de la Generalitat

Convocatòria de premsa

Durant la visita institucional, el conseller Miquel Sàmper signarà al llibre d’honor i saludarà als presidents i presidentes dels grups municipals de Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, es reuniran dilluns vinent, 23 de novembre, a la Casa de la Vila (plaça de l’Ajuntament, 1).

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, arribarà a la Casa de la Vila a les 9 hores i es reunirà amb l’alcalde (els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’arribada i també a l’inici de la reunió a les 9.15 hores).

Un cop finalitzada la reunió, a les 9.45 hores, els presidents i presidentes dels grups municipals de l’Ajuntament de Badalona saludaran en el saló de plens al conseller. Tot seguit, Miquel Sàmper signarà el llibre d’honor (els mitjans gràfics podran prendre imatges).

A les 10 hores, al saló de plens, el conseller d’Interior i l’alcalde de Badalona, atendran els mitjans de comunicació per valorar la visita institucional.

Badalona, 20 de novembre de 2020