Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona es reuneix amb la presidenta del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud per trobar fórmules que afavoreixin el manteniment del sector en l’actual context de crisi

L’alcalde de Badalona es reuneix amb la presidenta del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud per trobar fórmules que afavoreixin el manteniment del sector en l’actual context de crisi.

Xavier Garcia Albiol ha explicat que s’estudiaran possibles bonificacions fiscals que permetin alleugerir la càrrega econòmica dels negocis durant els pròxims mesos

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat de la regidora de Comerç, Mercat i Consum, Rosa Bertran, ha mantingut una trobada aquesta tarda amb la presidenta del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud, Núria Garriga, per compartir impressions i fer una radiografia completa de com es troba el sector davant l’actual context de crisi sanitària que ha significat el tancament de bars i restaurants. Durant la reunió s’han tractat els possibles escenaris futurs i les línies de treball conjuntes que es podran abordar per superar la davallada econòmica provocada per la pandèmia.

La trobada d’aquesta tarda s’emmarca en les sèrie de reunions que l’alcalde està mantenint amb els diferents actors econòmics de la ciutat per tractar la situació actual i trobar formules que afavoreixin el manteniment del teixit econòmic badaloní.

Xavier Garcia Albiol ha explicat que durant la reunió s’han exposat les mesures i ajudes que l’Ajuntament de Badalona ha engegat recentment per donar suport al sector, com les ajudes de 350 euros per aquelles persones i negocis que van haver de tancar durant el primer confinament. També s’han valorat les possibles bonificacions fiscals que es poden introduir des de l’Ajuntament per beneficiar al sector davant l’actual situació. “La presidenta Garriga m’ha traslladat les peticions que tenen els hostalers i restauradors i les estudiarem per trobar fórmules que permetin que la seva activitat es mantingui” ha conclòs l’alcalde.

Badalona, 2 de novembre de 2020