Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d'Esquadra col·laboren per detenir el piròman que està cremant contenidors a l'àrea metropolitana

La Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d'Esquadra col·laboren per detenir el piròman que està cremant contenidors a l'àrea metropolitana.

Durant les darreres nits s'han produït incendis de contenidors a diverses ciutats metropolitanes, entre elles Badalona, que podrien estar relacionats

La Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d'Esquadra estan treballant conjuntament per detenir el piròman que està cremant contenidors a l'àrea metropolitana de Barcelona. Ambdós cossos policials investiguen si hi ha relació entre els incendis de contenidors que s’han produït durant les darreres nits a diverses ciutats metropolitanes com Badalona, Montornès del Vallès o Sabadell, entre d'altres.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que la Guàrdia Urbana de Badalona, juntament amb els Mossos d’Esquadra, dedicarà tots els esforços necessaris per a enxampar a aquest piròman, que a més de cometre un acte delictiu amb la crema de contenidors, es salta el toc de queda”. “Continuarem treballant per fer els carrers de tots els barris de Badalona més segurs per aconseguir que tots els veïns puguin viure amb la màxima tranquil·litat”.

Badalona, 2 de novembre de 2020