Twitter Facebook Instagram Youtube

Desallotjat i precintat un local ocupat il·legalment al carrer de Liszt que feia més de dos anys que creava greus problemes d’inseguretat i incivisme al barri

Desallotjat i precintat un local ocupat il·legalment al carrer de Liszt que feia més de dos anys que creava greus problemes d’inseguretat i incivisme al barri.

L’alcalde Garcia Albiol ha assegurat que “seguirem treballant per acabar amb totes les ocupacions il·legals que hi ha a la ciutat per tal de revertir una situació que s’ha obviat durant els darrers cinc anys i que afecta la convivència i la seguretat”

Aquest divendres al matí han quedat desallotjats i precintats els baixos d’un edifici situat al carrer de Liszt que feia més dos anys que estaven ocupats de manera il·legal. El local era propietat d’un particular que havia denunciat prèviament la situació sobre el que l’Ajuntament havia incoat expedient de disciplina urbanística.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol s’ha mostrat molt satisfet per l’actuació policial i ha explicat que “hem aconseguit resoldre un problema que els veïns del barri de la Pau patien i havien denunciat des de fa massa temps i que comportava greus problemes d’inseguretat i d’incivisme. Els anteriors governs havien obviat aquest problema i nosaltres hem volgut donar resposta a les reclamacions del veïnat per assegurar que poden viure amb la màxima dignitat i tranquil·litat en els seus carrers”. Garcia Albiol ha assegurat que “seguirem treballant per acabar amb totes les ocupacions il·legals que hi ha a tots els barris de la ciutat per tal de revertir una situació que s’ha obviat durant els darrers cinc anys i que està creant greus problemes de convivència i seguretat”.


Badalona, 30 d’octubre de 2020