Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Ajuntament de Badalona destina un milió d'euros de forma extraordinària per ajudar tots els autònoms i comerços que estan obligats a tancar per les noves restriccions per fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de Badalona destina un milió d'euros de forma extraordinària per ajudar tots els autònoms i comerços que estan obligats a tancar per les noves restriccions per fer front a la Covid-19.

És la partida més gran destinada a ajuts directes per a comerços que mai s'ha fet a la ciutat

L'Ajuntament de Badalona destinarà un milió d'euros de forma extraordinària per ajudar tots els autònoms i comerços que estan obligats a tancar per les noves restriccions per fer front a la Covid-19 que ahir va anunciar la Generalitat de Catalunya. Davant l'ampliació de les mesures i l'augment d'establiments que no podran desenvolupar la seva activitat durant els pròxims dies, el govern municipal impulsa aquesta partida extraordinària per donar suport al teixit econòmic local i combatre la crisi derivada de la pandèmia.

A principis de la pròxima setmana el govern municipal presentarà la proposta als sindicats de la ciutat, a la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) i a la Federació d’Empresaris. Aquests ajuts ja han estat presentats als partits de l'oposició, que amb anterioritat havien demanat unes ajudes de 500.000 euros. D’aquesta manera la proposta es podrà portar a aprovació al Ple immediatament i les persones afectades podran començar a rebre els ajuts tan aviat com sigui possible.

A l'hora de concedir aquestes ajudes es tindrà en compte que hi ha establiments com restaurants, bars i centres d'estètica que ja fa quinze dies que estan tancats i que, per tant, han patit aquestes restriccions durant més temps.

Xavier Garcia Albiol, ha explicat que "és la nostra obligació com a govern municipal donar suport i estar al costat dels veïns i veïnes que més ho necessiten i que estan patint amb més força les conseqüències d'aquesta crisi". L'alcalde ha assegurat que "seguirem treballant perquè el teixit econòmic de Badalona pugui mantenir-se davant aquesta situació tan dura".

Aquesta mesura se suma a les ajudes de 350 euros que es van introduir per aquells que establiments que van tacar durant el confinament durant la primera onada de la pandèmia.

Badalona, 30 d’octubre de 2020