Twitter Facebook Instagram Youtube

Prestació del servei de gestió i funcionament de les escoles bressol municipals

Prestació del servei de gestió i funcionament de les escoles bressol municipals

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió celebrada el dimarts 27 d’octubre la continuïtat de la prestació del servei de gestió i funcionament de les escoles bressol municipals a l'empresa Serveis Educatius Cavall de Cartró, SL fins a la licitació del nou contracte, i com a màxim, fins a la finalització del curs escolar 2020-2021.

Es formalitza la prestació del servei que dona l’empresa Serveis Educatius Cavall de Cartró, SL, prestadora del servei de les Escoles Bressol Municipal. El contracte entre l’Ajuntament de Badalona i Cavall de Cartró va caducar l’any 2018 sense que es licités un nou contracte ni decretés una pròrroga del mateix, per la qual cosa els cursos 2018/19 i 2019/20 no ha cobrat pel servei que està donant.

Amb aquesta continuïtat fins a la finalització de l’actual curs escolar es garanteix el pagament dels serveis que està donant Cavall de Cartró a l’Ajuntament de Badalona, durant el curs 2020/21 i fins a la nova adjudicació del contracte de Gestió de les Escoles Bressols Públiques de la ciutat que haurà d’estar vigent al setembre de 2021 per al curs 21/22.

El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP, PSC, ERC i Badalona en Comú Podem. Els grups municipals Guanyem Badalona en Comú i Junts per Catalunya s’han abstingut.

Badalona, 28 d’octubre de 2020