Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona comptarà amb 45 nous agents de la Guàrdia Urbana durant el 2021

Badalona comptarà amb 45 nous agents de la Guàrdia Urbana durant el 2021.

El Govern local ha aprovat la convocatòria de 26 nous agents que faran les proves de selecció a finals d’any i 19 més per promoció interadministrativa que s’incorporaran a la plantilla durant el primer trimestre de 2021

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha afirmat que “l’aposta d’aquest govern per tenir el màxim nombre d’agents al carrer és absoluta i aquesta nova convocatòria és una mostra més del ferm compromís per reforçar la seguretat a la ciutat i que els veïns puguin viure amb tranquil·litat”

Badalona comptarà amb 45 nous agents de la Guàrdia Urbana durant el 2021 després que la Junta de Govern Local hagi aprovat la convocatòria de 26 noves places de Guàrdia Urbana. Aquests nous agents, que faran les proves de selecció a final d’any, s’incorporaran a la plantilla policial durant el mes de setembre de 2021. Durant el primer trimestre de l’any vinent també s’incorporaran els 19 agents provinents d’altres administracions, en una convocatòria interadministrativa que el Govern local ja ha posat en marxa.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “l’aposta d’aquest govern per tenir el màxim nombre d’agents al carrer és absoluta i aquesta nova convocatòria és una mostra més del ferm compromís per reforçar la seguretat a la ciutat i que els veïns puguin viure amb tranquil·litat”. En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que “durant els tres propers anys es destinaran els màxims recursos humans i materials per garantir que els veïns puguin passejar i es tornin a sentir orgullosos de la seva ciutat”.

“Amb la incorporació de més agents de la Guàrdia Urbana volem millorar i personalitzar el servei de seguretat. Volem que els veïns tinguin un contacte més directe amb la Guàrdia Urbana i aconseguir així un servei més eficient i eficaç” ha afirmat l’alcalde.

Garcia Albiol també ha destacat que “l’ampliació del cos permetrà la consolidació i l’ampliació d’unitats tan necessàries com els Policies de Barri, que ja han començat a patrullar a peu a tots els barris de la ciutat, o la Unitat Omega, que es posarà en funcionament en els pròxims mesos.” “Aquesta nova convocatòria és una molt bona notícia per a la ciutat i continuarem treballant en aquesta línia per anar reposant els efectius de la Guàrdia Urbana fins a arribar al nombre d’efectius necessaris per a una ciutat com Badalona”, ha conclòs l’alcalde.

Badalona, 21 d’octubre de 2020