Twitter Facebook Instagram Youtube

Les rampes mecàniques del carrer de Cuba del barri de Sant Crist de Badalona tornen a funcionar

Les rampes mecàniques del carrer de Cuba del barri de Sant Crist de Badalona tornen a funcionar.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest migdia la posada en marxa d’aquesta instal·lació que s’ha reparat després que fes més de 800 dies que s’havien espatllat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest migdia la posada de nou en marxa de les rampes mecàniques del carrer de Cuba del barri de Sant Crist de Can Cabanyes que han tornat a funcionar després que estiguessin espatllades més de 800 dies. Les obres de reparació, que s’han portat a terme durant les darreres setmanes, han suposat una inversió de 61.000 euros i per al seu bon funcionament inclouen el servei de manteniment i s’han instal·lat càmeres de seguretat per vigilar la comissió d’actes vandàlics que puguin fer malbé aquesta instal·lació.

Les dues rampes mecàniques del carrer de Cuba, amb una llargària total de 49 metres, es van instal·lar l’any 2014 per facilitar la mobilitat de la ciutadania i ajuden a salvar un desnivell molt pronunciat del 19 per cent. Aquesta instal·lació ha patit nombroses incidències mecàniques que han provocat la seva aturada durant llargs períodes de temps, perjudicant seriosament la mobilitat del veïnat per aquest carrer.

L’alcalde ha assenyalat durant l’entrada en funcionament de nou de les rampes mecàniques que “hem fet realitat, com havíem promès, la posada en marxa de les rampes mecàniques perquè era inadmissible i vergonyós que els veïns i les veïnes fessin més de 800 dies que esperaven la seva reparació”. “Una de les principals preocupacions d’un alcalde és garantir una bona mobilitat de les persones per la ciutat, i especialment de la gent gran, i per això la reparació d’aquestes rampes era imprescindible per millorar la vida dels veïns del barri de Sant Crist”, ha afegit Xavier Garcia Albiol.

Badalona, 17 d’octubre de 2020