Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona i el Comitè Olímpic Espanyol estableixen relacions institucionals per fomentar la cohesió social i la difusió de valors a través de l’esport

L’Ajuntament de Badalona i el Comitè Olímpic Espanyol estableixen relacions institucionals per fomentar la cohesió social i la difusió de valors a través de l’esport.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol s’ha reunit aquest matí amb el president del COE, Alejandro Blanco

L’Ajuntament de Badalona i el Comitè Olímpic Espanyol han establert línies de treball conjuntes per tal de promoure la cohesió social i la difusió de valors a través de l’esport. Aquesta col·laboració institucional s’ha concretat en una trobada que han mantingut aquest dijous al matí l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president del COE, Alejandro Blanco, a la seu del Comitè a Madrid. Durant la reunió s’ha tractat el paper de Badalona com a ciutat fortament vinculada a l’olimpisme espanyol i als principis de l’esport com a eina d’integració al marge de l’aspecte competitiu.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha agraït al president del COE l'amabilitat i la cordialitat de la reunió que ha servit “per trobar punts en què treballar plegats pròximament tenint en compte la importància i el vincle de la ciutat de Badalona amb l’esport, tant en el passat com en el present i el futur”. Garcia Albiol ha destacat que “és important projectar la nostra ciutat més enllà de les nostres fronteres i no hi ha millor manera de fer-ho que vinculant Badalona amb els valors propis de l’olimpisme i la pràctica de l’esport com a eina de cohesió social”.

Per la seva part, el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha destacat el paper de Badalona en la història de l’esport espanyol i ha explicat que “la reunió amb l’alcalde Albiol ha estat molt profitosa perquè compartim la mateixa visió sobre l’esport i la funció que té en la nostra societat en relació amb la formació en valors”. El president del COE ha assegurat que “des del Comitè col·laborarem i donarem suport a l’Ajuntament de Badalona en aquelles iniciatives que impulsin que serveixin per promoure la convivència i la cohesió a través de l’esport”.

Badalona, 15 d’octubre de 2020