Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona visita l’empresa Probex que destaca per la fabricació de productes de protecció personal davant la Covid19

L’alcalde de Badalona visita l’empresa Probex que destaca per la fabricació de productes de protecció personal davant la Covid19.

L’empresa té una trajectòria de més de 40 anys a la ciutat i ocupa 15 persones

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones, Juan Fernández, han visitat l’empresa Probex, situada al carrer de Guifré núm. 787, que destaca per la producció d’una àmplia gamma de productes destinats a la protecció personal davant el contagi d’agents infecciosos com la Covid19.

La trobada ha servit per a conèixer de primera mà la línia de nous productes de protecció personal davant la COVID19, tant de disseny propi com fruit de la cooperació amb altres empreses i emprenedors, com ara pantalles facials, diversos tipus de mascaretes (reutilitzables, personalitzades, transparents), làmines per a pantalles separadores, accessoris, vestits protectors i esprai desinfectant d’ús professional.

Posteriorment, l’alcalde i el primer tinent d’alcalde han mantingut una reunió amb directius de Probex, encapçalats per la directora general, Begoña Cortina, per tal de conèixer les necessitats i les inquietuds de l’empresa i com l’Ajuntament pot ajudar en aspectes relacionats amb l’entorn (mobilitat, accessos, neteja) com qualsevol altra qüestió que ajudi a la seva competitivitat i projecció.

L’empresa Probex, que té com matriu la firma Rido Envase, té una trajectòria de més de 40 anys a Badalona i està reconeguda en l’àmbit del disseny, el desenvolupament i la producció d’envasos i embalatges de plàstic termoconformat. Una part de la seva producció s’exporta a països europeus. Actualment dona feina directa a 15 persones.

Badalona, 7 d’octubre de 2020