Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona recorrerà a la diplomàcia de la Unió Europea per reactivar la recerca del nen de dotze anys desaparegut a Hondures

L’alcalde de Badalona recorrerà a la diplomàcia de la Unió Europea per reactivar la recerca del nen de dotze anys desaparegut a Hondures.

Xavier Garcia Albiol s’ha reunit aquest migdia amb la mare de l’Enoc i l’ha traslladat tot el suport de l’Ajuntament i del conjunt de la ciutat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, recorrerà a les màximes instàncies de la diplomàcia europea perquè instin a les autoritats polítiques i policials del govern d’Hondures a la resolució del cas del nen de 12 anys Enoc Misael, que va desaparèixer en aquest país el passat mes de desembre mentre visitava la seva família.

L’alcalde, acompanyat de la regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Amanda Feria, s’ha reunit aquest migdia amb la mare de l’Enoc, Karina Chinchilla, resident a Badalona, qui ha estat acompanyada de la directora del centre educatiu on estudia l’Enoc i d’un representant de la comunitat hondurenya a Espanya. Garcia Albiol els ha traslladat la preocupació i el neguit de l’Ajuntament i del conjunt de la ciutadania de Badalona i els ha assegurat que es farà tot el possible per impulsar la recerca de l’Enoc.

“Com a alcalde de Badalona no ens podem resignar i quedar-nos de braços plegats davant d’aquest cas que afecta veïns de Badalona, exercirem tota la pressió política possible perquè les autoritats d’Hondures investiguin i busquin l’Enoc”, ha declarat Xavier Garcia Albiol en concloure la trobada. “Anirem més enllà de l’àmbit nacional, que fins ara no ha donat cap resultat i, sense buscar culpables, sinó sumant tots els esforços, portarem aquest cas la Unió Europea per exercir la màxima força i la màxima implicació dels responsables de trobar l’Enoc”, ha conclòs l’alcalde.

Badalona, 2 de setembre de 2020