Twitter Facebook Instagram Youtube

Xavier Garcia Albiol demana a la delegada del Gobierno a Catalunya que es reprengui el servei presencial a les oficines del SEPE de Badalona

Xavier Garcia Albiol demana a la delegada del Gobierno a Catalunya que es reprengui el servei presencial a les oficines del SEPE de Badalona.

L’alcalde ha enviat una carta a Teresa Cunillera en la que recorda que la prestació del servei només per mitjans digitals representa una gran dificultat i exclou a molts veïns de la ciutat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha enviat aquest dijous una carta a la delegada del Gobierno a Catalunya, Teresa Cunillera, per demanar que es reprengui de manera immediata el servei presencial a les oficines del Servicio Público de Empleo (SEPE) de Badalona. En el document enviat, l’alcalde recorda a la delegada que el fet que la principal alternativa que tenen els veïns de la ciutat sigui la tramitació en línia suposa un greuge important per a moltes persones que han de sol·licitar les diferents ajudes socials i que no tenen accés als mitjans digitals necessaris. En aquest sentit, Garcia Albiol destaca que el servei telefònic del SEPE no és una alternativa, ja que hi ha moltes queixes sobre el seu funcionament.

En la carta, l’alcalde demana a Cunillera que les oficines del SEPE tornin a obrir perquè a Badalona hi ha milers de persones que estan esperant a tramitar urgentment les seves sol·licituds i insisteix en el fet què l’alternativa de traslladar-se a altres ciutats no és convenient en el context de pandèmia actual que demana reduir la mobilitat de les persones tant com sigui possible.

Badalona, 3 de setembre de 2020