Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona contractarà a temps complet a 53 persones que es trobin en situació d’atur

L’Ajuntament de Badalona contractarà a temps complet a 53 persones que es trobin en situació d’atur.

La iniciativa forma part del programa ‘Treball als barris’ que té l’objectiu d’intervenir en projectes de millora en els barris de la Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues.

L’Ajuntament contractarà també 10 professionals per treballar com a tècnics de programes de foment de l’ocupació

Des d’aquest dilluns 24 d’agost fins al diumenge 6 de setembre, l’Ajuntament de Badalona a través del Servei Impuls Municipal de Promoció de l’ Ocupació, obre el procés d’inscripció per participar en la pròxima edició del programa d’experiència laboral “Treball als Barris”.

Aquest programa suposa la contractació laboral de 6 mesos a temps complet de 43 persones en situació d’atur i inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupats. Les persones contractades s’encarregaran d’intervenir en projectes de millora d'edificis municipals, espais públics i zones verdes, atenció i suport a les persones, millora mediambiental i assessorament energètic en els barris de La Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues. La data d’inici del programa es preveu que sigui el 8 d’octubre de 2020.

El programa ‘Treball als Barris’ es divideix en dues accions formatives:

  - Accions ocupacionals: contractació laboral de 24 persones en situació d'atur, residents als barris d'intervenció, no perceptors de la prestació contributiva d'atur i que hagin participat o estiguin participant en accions del dispositiu de “Treball als barris”. Aquestes persones realitzaran tasques de manteniment i millora en edificis municipals, espais públics i zones verdes municipals

  - Accions professionals: contractació laboral de 19 persones en situació d'atur, preferentment residents en els barris d’intervenció, no perceptors de la prestació contributiva d'atur, per realitzar treball de suport a serveis socials en l’atenció a les persones, alfabetització de la llengua castellana i civisme.

Per participar en aquesta programa, les persones interessades han d'enviar un correu amb les seves dades personals (nom, primer cognom, segon cognom, número de DNI / NIE, domicili, número de telèfon i lloc de treball al qual s'opta) a l'adreça impo@badalona.cat indicant a l'assumpte la referència "Treball als barris". Per fer consultes relacionades amb el programa, es pot contactar trucant al telèfon 93 483 28 47 en horari de 9 a 14 hores.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que s'adjunta amb aquesta nota. Una vegada comprovats els requisits de participació per part de l'Oficina de Treball (SOC), s'enviarà o entregarà a les persones seleccionades un formulari d'inscripció i se'ls convocarà per realitzar una entrevista.

Aquest programa és finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Servicio de Empleo Público Estatal.

Informació procés de selecció de tècnics/ques de programes

A banda del programa “Treball als barris”, l’Ajuntament de Badalona contractarà 10 professionals per treballar com a tècnics de programes de foment de l’ocupació. La relació de llocs de treball a cobrir per treballar en programes de foment de l’ocupació són les següents:

  - Professionals especialitzats en l’assessorament per a la creació i consolidació d’empreses. Nombre de llocs de treball: 4 llocs de treball.

  - Professional especialitzat en la prospecció d’empreses. Nombre de llocs de treball: 1 lloc de treball.

  - Professionals especialitzats en programes d’orientació professional. Nombre de llocs de treball: 4 llocs de treball.

  - Professionals especialitzats en programes d’orientació adreçats a persones amb malalties mentals. Nombre de llocs de treball: 1 lloc de treball.

  - Professional especialitzat en gestió administrativa de Programes d’Orientació laboral. Nombre de llocs de treball: 1 lloc de treball.

Es valorarà l’experiència laboral en cadascú dels llocs de treball oferits. Les persones interessades en participar en el procés de selecció poden consultar els requisits dels perfils professionals a la Xarxa Xaloc de la Diputació i fer les inscripcions o enviar el currículum al correu impo@badalona.cat amb la referència Selecció Tècnics/tècniques de programes des del 25 d’agost fins al 6 de setembre de 2020. A més a la pàgina Web municipal es publicarà la relació de llocs de treball i els números de referència de les ofertes de la Xarxa Xaloc.

Les consultes específiques es poden fer al número de telèfon 683393596 o al correu impo@badalona.cat en horari de 9 hores matí fins a 14 hores tarda a partir del dia 24 d’agost fins al 6 de setembre.

Badalona, 24 d’agost de 2020