Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona tornarà a tenir la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana

Badalona tornarà a tenir la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana.

El cos estarà operatiu a partir del proper mes d’octubre d’aquest 2020 amb més agents i més vehicles

Aquesta setmana s’ha iniciat el procés de selecció dels trenta agents que formaran part de la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana de Badalona, una unitat de la policia local d’actuació immediata que té com a objectiu principal actuar davant els casos de delinqüència, incivisme i d’ocupació il·legal i conflictiva a la ciutat.

Aquesta nova Unitat Omega, que disposarà de més vehicles, més material i més agents que els que hi havia en la seva darrera etapa, es preveu que estigui operativa a mitjan d’octubre. L’horari dels agents serà de 19 hores a 7 hores, però també serà present en aquells esdeveniments especials que es realitzin a la ciutat.

L’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, que avui, acompanyat de la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència de l’Ajuntament de Badalona, Irene González, ha presentat el nou calendari de la implantació de la Unitat Omega, ha manifestat que “aquesta unitat sempre ha estat molt valorada i apreciada pels veïns de Badalona per l’eficàcia que ha tingut en les seves intervencions”. Per l’alcalde “tornar a crear la Unitat Omega, que governs anteriors van suprimir, era una prioritat per poder donar així resposta als problemes de seguretat que hi ha en algunes zones conflictives d’alguns dels barris de la ciutat”. Albiol també ha demanat “una modificació legislativa urgent perquè els casos d’ocupació, que afecten a la ciutat de Badalona i a moltes ciutats espanyoles, no surtin gratuïts”.

Badalona, 4 d’agost de 2020