Twitter Facebook Instagram Youtube

El govern es reunirà el proper dimarts amb la Generalitat per desencallar els convenis de construcció de les escoles Ventós Mir, Badalona Port i l'institut Ventura Gassol

El govern es reunirà el proper dimarts amb la Generalitat per desencallar els convenis de construcció de les escoles Ventós Mir, Badalona Port i l'institut Ventura Gassol.

L Ajuntament ha licitat les obres, que començaran a l’octubre, per substituir les finestres i les persianes de l'escola Ventós Mir per un import de 185.000 euros

Desencallar els convenis per a la construcció de les escoles Ventós Mir i Badalona Port i l’institut Ventura Gassol de Badalona. Aquest és l’objectiu que representants del govern municipal i responsables del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya han fixat per a la reunió que mantindran dimarts vinent, 28 de juliol.

La regidora d’Educació, Amanda Feria, ha assegurat que “és voluntat d’aquest govern municipal tirar endavant els convenis de construcció de nous equipaments escolars, com Badalona Port i Ventós Mir, i els nous edificis dels instituts La Riera i Ventura Gassol”. L’objectiu del govern, afegeix la regidora “és fer front a la demanda de places escolars a les zones de creixement demogràfic on la ciutat té un dèficit important i també aconseguir la cessió d’espais per a l’ampliació o la construcció de centres educatius llargament demandats”.

Noves finestres per a l’escola Ventós Mir

L’Ajuntament de Badalona ha licitat les obres que permetran substituir les finestres i les persianes de l’escola Ventós Mir, al barri del Centre, que des de fa temps es troben en molt mal estat i era una reclamació reiterada de la comunitat educativa. L’import de les obres és de 185.000 euros i la previsió és que els treballs es puguin portar a terme a partir del mes d’octubre.

Badalona, 24 de juliol de 2020