Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona incorpora dos segways per patrullar amb més rapidesa i efectivitat per la zona litoral del municipi

La Guàrdia Urbana de Badalona incorpora dos segways per patrullar amb més rapidesa i efectivitat per la zona litoral del municipi.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha avançat que després de la temporada d’estiu els vehicles prestaran servei a les zones comercials i més concorregudes de la ciutat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat de la quarta tinenta d’alcalde i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, ha presentat avui a la platja de l’Estació els 2 vehicles segway que la Guàrdia Urbana ha incorporat per reforçar el dispositiu de vigilància de la zona litoral durant la temporada d’estiu i que es complementa, també, amb la presència dels agents cívics. Aquests vehicles permeten a la Guàrdia Urbana actuar pel passeig Marítim i la zona costanera de manera més ràpida i efectiva, a la vegada que funcionant amb electricitat són sostenibles mediambientalment, silenciosos i s’adapten per velocitat i per ocupació de l’espai als llocs molt concorreguts.

Els dos agents de la Guàrdia Urbana que patrullen amb el segway disposen d’aquest vehicle de transport lleuger que els dona una gran visibilitat en el moment de patrullar, és giroscòpic (és a dir que permet una gran maniobrabilitat), elèctric, de dues rodes i de fàcil control amb el balanceig del cos. La seva autonomia, per cada càrrega, és de fins a 50 quilòmetres, suficient per a un torn sencer de 8 hores, tot i que es pot carregar de manera fàcil i ràpida connectant-se a qualsevol endoll de corrent.

“La presentació d’aquests vehicles, que l’Ajuntament ha adquirit en propietat, és una gran notícia per a la ciutat perquè és una nova eina que hem vist que funciona molt bé en altres ajuntaments i una nova prova que apostem per la presència dels agents a peu de carrer i per dotar la Guàrdia Urbana de les millors eines per garantir la seguretat i la convivència als carrers de Badalona”, ha assenyalat l’alcalde, Xavier Garcia Albiol.

L’alcalde de Badalona també ha avançat que quan finalitzi la temporada d’estiu el patrullatge de la Guàrdia Urbana amb vehicles segways s’estendrà a passejos i centres comercials de la ciutat on hi hagi molta concurrència de persones.

Badalona, 22 de juliol de 2020