Twitter Facebook Instagram Youtube

Els Serveis Socials habiliten el suport tècnic i personal necessari per a respondre de manera urgent els prop de 100 informes pendents de respondre als jutjats i a la Generalitat sobre menors en situació de risc des de fa més de dos anys

Els Serveis Socials habiliten el suport tècnic i personal necessari per a respondre de manera urgent els prop de 100 informes pendents de respondre als jutjats i a la Generalitat sobre menors en situació de risc des de fa més de dos anys.

El regidor de l’Àrea de Serveis Socials, Miguel Jurado, ha anunciat aquesta mesura davant el risc de desprotecció que poden tenir els infants per la falta de resposta de l'Ajuntament a les peticions de les administracions

Abans que finalitzi el pròxim mes d’agost els Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona s’hauran posat al dia pel que fa als prop de 100 d’informes relatius a menors d’edat pendents de respondre dels anys 2018 i 2019 a la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), a la Fiscalia i a diversos jutjats.

El regidor de l’Àrea de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, ha anunciat que s’ha habilitat el suport tècnic i el personal necessari, amb prop de 40 treballadors i treballadores municipals, per a resoldre aquesta situació de manera urgent.

Pel que fa la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), l’Ajuntament de Badalona ha de respondre a 18 peticions de l’any 2018 i 19 del 2019. A la Fiscalia cal resoldre 34 peticions de l’any 2018 i 15 del 2019 i pel que fa a diferents jutjats, hi ha pendents 6 peticions de l’any 2018 i 3 del 2019.

“Resoldre urgentment aquesta situació és un deure inexcusable de l’Ajuntament i un pas imprescindible per evitar posar encara més aquests infants i adolescents en situacions de risc i desprotecció”, ha manifestat el regidor de l’Àrea de Serveis Socials, Miguel Jurado.

Badalona, 13 de juliol de 2020