Twitter Facebook Instagram Youtube

155.420 electors podran exercir el seu dret a votar a Badalona en les Eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig

155.420 electors podran exercir el seu dret a votar a Badalona en les Eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig.

En aquesta ciutat hi haurà 44 col·legis electorals amb 256 meses

Un total de 155.420 electors podran exercir el seu dret a votar el diumenge 12 de maig de 2024 a Badalona amb motiu de la celebració de les Eleccions al Parlament de Catalunya. En aquesta ciutat hi haurà 44 col·legis electorals amb 256 meses.

En aquestes eleccions el Centre Cívic de Dalt de la Vila no s'utilitzarà com a local electoral. Els ciutadans que en processos electorals anteriors han votat en aquest centre cívic podran exercir el seu dret a l’Escola Jungfrau, situada al carrer d’en Vila i Vall-llebrera, sense número. La informació actualitzada sobre el local electoral consta a la targeta censal que han rebut a casa seva els veïns afectats per aquest canvi.

L’Ajuntament de Badalona facilitarà l’endemà de les eleccions els resultats per barris, amb valors absoluts i percentuals, en referència al Parlament de Catalunya.

Podeu consultar totes les dades referents a Badalona de les darreres Eleccions al Parlament de Catalunya, celebrades el 14 de febrer de 2021, en l'enllaç següent de la Generalitat de Catalunya: 

https://gencat.cat/eleccions/resultatsparlament2021/resultados/137/catalunya/barcelona/badalona