Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona organitza trobades culturals per reactivar les activitats dels casals de gent gran tancats per la Covid-19

L’Ajuntament de Badalona organitza trobades culturals per reactivar les activitats dels casals de gent gran tancats per la Covid-19.

L’acte consisteix en una visita a la mostra “Badalona desconeguda” que s’exposa al museu de la ciutat

El Departament de Gent Gran de l’Àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona ha organitzat per aquest mes de juliol una trobada cultural amb les persones grans de la ciutat amb la voluntat de reactivar les activitats dels casals de gent gran de la ciutat tancats a causa de la Covid-19.

La iniciativa consisteix en programar diverses visites a l’exposició “Badalona desconeguda”, organitzada pel Museu de Badalona. La primera visita serà demà divendres, 3 de juliol, i es programaran duran tot el mes en horari de matí o tarda.

La mostra exposa un conjunt de fotografies fetes entre l’últim quart del segle XIX i l’últim quart del XX, és a dir, imatges de cent anys d’intensos canvis per a Badalona, una vila que en aquest període es va transformar en ciutat i va créixer de forma gairebé ininterrompuda. Al finalitzar la visita s’oferirà als assistents un refrigeri.

Totes les fotografies formen part de les col·leccions de l’Arxiu d’Imatges del Museu i són només una petita part de les fotos que conserva el Museu i que permeten documentar la ciutat i la seva gent a través del temps. Aquesta exposició és la primera d’una sèrie que es farà durant els mesos vinents.

Les visites seran guiades i amb grups reduïts de vint persones per complir els protocols sanitaris establerts i garantir totes les mesures sanitàries. També és obligatori que els visitants portin mascareta, mantinguin la distància de seguretat de dos metres entre les persones i utilitzin el gel hidroalcohòlic que hi ha a la seva disposició. La visita comptarà amb acompanyament a les persones amb mobilitat reduïda.

Per poder assistir a l’exposició es necessari confirmar l’assistència al Departament de Gent Gran trucant al telèfon 93 483 29 71.

Badalona, 2 de juliol de 2020